Tatueringsborttagnings laser

Möjligheten att ta bort tatueringar har länge varit eftertraktad. Idag har vi en teknik som har nått stor framgång. Hos oss använder vi oss av en säker och effektiv lasermetod för att reducera din tatuering.

Laser är en form av ljus vars specifika mål är tatueringspigment i huden. Tatueringspigmentet absorberar laserns ljus och bryts ned till mindre fragment. Dessa framgent tar kroppen hand om och slussar ut via det lymfatiska systemet och vidare ut i kroppen via till exempel urin. Denna naturliga process i kroppen pågår i cirka 2 månader efter behandlingstillfället. Behandlingsintervallerna bör bokas med cirka 8 veckors mellanrum till dess att tatueringen bleknat bort. Behandlingstillfällena varierar beroende på vilket pigment som används samt djupet på tatueringen.

Går du i tankarna för att göra en cover up på din redan befintliga tatuering? Vi kan med enstaka behandlingstillfällen bleka de djupa pigmenten som kan vara svåra att tatuera över. Det ger din tatuerare en jämnare bas, vilket kommer generera ett bättre resultat.

Följ oss i sociala medier!