HI-FU har 3 sektioner: Ansiktslyft, Fettreducering, lyft och hudåtstramning

Hifu Ansikte - Ett naturligt lyft utan kirurgiska ingrepp.

Ger en omedelbar lyster och Spänst i huden.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HI-FU levereras hög värmeenergi via huden som når underliggande vävnader i samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden, genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna, för att sedan producera nya starkare fibrer. Oftast räcker det med en behandling, beroende på utgångsläge.

HI-FU fungerar för alla hud typer för såväl män som kvinnor.

Med HI-FU får du ett ansiktslyft helt naturligt och det är en riktig skinbooster.


Permanent Fettreducering med Hifu

HI-FU Fettreducering - Det bästa alternativet till kirurgisk fettsugning för kropp

HI-FU använder en speciell teknik så kallad högintensivt fokuserat ultraljud för att nå ner djupt under huden till fettcellerna och förstör dem direkt under behandlingen. Eftersom HI-FU fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom fokuserat ultraljud orsakas inget trauma på huden.


Hifu lyft och hudåtstramning

Både HI-FU och kirurgi tar bort överflödig hud permanent. Skillnaden är att med HI-FU finns inte de biverkningar som kan uppstå vid kirurgiska behandlingar. Trots att det vid fettsugning sugs ut fett ur kroppen i samband med operationen så uppträder det slutgiltiga resultatet efter cirka 6 månader. Med HI-FU däremot syns resultat för de flesta direkt efter en behandling, men här tar kroppen själv hand om utrensningen av de eliminerade fettcellerna och för dem ut ur kroppen på egen hand via lymfsystemet.

Kroppslyft med Hifu

HI-FU Kroppslyft - Det bästa alternativet till kirurgisk hudlyft för kroppen. HI-FU använder sig av den speciella tekniken högintensivt fokuserat ultraljud för att nå ner djupt under huden och orsakar en sammandragning av vävnader för att strama åt lös hud. För de flesta räcker det med endast en behandling. Resultaten syns redan inom 2 veckor och fortsätter att förbättras successivt upp till 6 månader.

Följ oss i sociala medier!